Välkommen till PuzzelPrint Sverige! Snabb leverans till alla städer i Sverige.

Integritetspolicy

Vi på PuzzlesPrint lovar att aldrig dela med oss av eller sälja er personliga information till någon annan person eller hemsida. Den enda typen av information som vi kräver är den som är nödvändig för att effektivt kunna behandla er beställning. Allt annat är frivilligt. Bara auktoriserad personal har tillgång till att se personliga konton.

Vi kan ibland skicka e-mail om speciella erbjudanden samt nya tjänster för hemsidan. Om ni får dessa så får ni också möjligheten till att avregistrera er från ytterligare meddelanden i varje e-mail ni får. Ni kan vara säker på att vårt mål är inte att invadera er integritet utan det är för att kunna informera er om varor och att kunna förbättra helheten ytterligare.

När ni använder ert kreditkort för att lägga en beställning hos PuzzlePrint så kommer ni få ett kvitto skickat till er via e-mail. För att skydda er information så använder vår kreditkortsbehandlare (PayPal) den senaste teknologin inom transaktionssäkerhet och de är förenliga med kortanknytning för ett säkert initiativ. Vår kreditkortsbehandlare (PayPal) är ansvarig för säkerheten kring era kreditkortsdetaljer och vi lagrar dem inte här på PuzzlePrint.Integritetspolicy
4.7 11 votes