Välkommen till PuzzelPrint Sverige! Snabb leverans till alla städer i Sverige.

PR-pussel

PR-pussel
PR-pussel handlar om inovation och marknadsföring! PR-pussel passar till inbjudningar, hälsningskort och marknadsföring!

När man skapar ett PR-pussel som t.ex inbjudningar till bröllop, födelsedagar samt företagsevent så kommer det stå ut i mängden.Inbjudna måste sätta ihop pusslet för att kunna förstå detaljerna gällande eventet. Aktiviteten till att lösa pusslet och det unika inbjudningsformatet kommer med all sannolikhet skapa ett event som man inte glömmer.

För närvarande finns det två sorters storlekar på PR-pussel, och minsta beställningen är 10st. De finns i fyra olik bitantal att vaja på, 15, 9, 6 eller 4.

Varje pussel är nerpackat i ett vitt, blankt kuvert.

För att börja skapa ert PR-pussel så välj storlek och ladda upp en bild, design eller konstverk.

Spara 10%
51.00 SEK 46.00 SEK
Spara 10%
51.00 SEK 46.00 SEK
Spara 10%
51.00 SEK 46.00 SEK
Spara 10%
51.00 SEK 46.00 SEK
Spara 9%
79.00 SEK 72.00 SEK
Spara 9%
79.00 SEK 72.00 SEK
Spara 9%
79.00 SEK 72.00 SEK
Spara 9%
79.00 SEK 72.00 SEK
Spara 9%
64.00 SEK 58.00 SEK
Spara 9%
64.00 SEK 58.00 SEK
Spara 9%
64.00 SEK 58.00 SEK
Spara 9%
64.00 SEK 58.00 SEK

Marknadsföra med pussel

När blir en vanlig inbjudan eller ett hälsningskort en minnesvärd sak? När det kommer som ett PR-pussel från PuzzlesPrint!

Marknadsför idéer, event och möjligheter!

PR-pussel är ett roligt och minnesvärt sätt att hålla ert företag, produkt eller service i tankarna hos kunder och potentiella kunder. Att lösa ett pussel bygger in fysiska moment samtidigt som man håller båda hjärnhalvorna aktiva. När en mottagare arbetar på att lösa pusslet med er företagslogo, produktbild, hälsning eller inbjudan till ett event på som skrivits ut på pusslets yta så kommer den bilden eller det meddelandet etsa sig fast i minnet hos mottagaren.

Använd PR-pussel som sticker ut för t.ex inbjudningar till bröllop, födelsedagskalas eller företagsevent. Inbjudna måste sätta ihop pusslet för att kunna förstå detaljerna gällande eventet. Aktiviteten till att lösa pusslet och det unika inbjudningsformatet kommer med all sannolikhet skapa ett event som man inte glömmer.

Presentartiklar är ofta avgörande för att främja en produkt eller företag på mässor. PR-pussel som är märkta med era viktiga kontaktuppgifter och logotyp kommer att engagera påminnelser till alla mottagare av er och ert företag eller produkt. Konstnärer och fotografer kan använda pussel för att främja sin konst och sina tjänster också.

Gör dem magnetiska eller i plast!

Ta det unika med PR-pussel upp en nivå: beställ dem med en magnetisk yta. Dina magnetiska PR-pussel kan hamna på kylen som kylkonst eller det kanske blir ett pussel som ni sätter ihop och tar loss på en whiteboard eller ett metallskåp, vem vet? Det viktiga är att ert namn och meddelande fastnar i folks minnen. PR-pussel i plast kommer att vara mycket mer hållbara än vanliga pussel i kartong.

Beställningsval

PR-pussel kommer bli minnesvärda inbjudningar och reklam som levererar ert viktiga meddelande (kan även orsaka ett leende hos mottagaren). Det är bra för affärsverksamheten!PR-pussel
4.7 24 votes